آلومینیوم بحرین (آلبا) که یکی از بزرگترین کارخانه های آلومینیوم جهان را دارد، از رشد 502 درصدی سود خالص خود در سه ماهه سوم امسال خبر داد.
>آلومینیوم بحرین (آلبا) که یکی از بزرگترین کارخانه های آلومینیوم جهان را دارد، از رشد 502 درصدی سود خالص خود در سه ماهه سوم امسال خبر داد.
>"> آلومینیوم بحرین (آلبا) که یکی از بزرگترین کارخانه های آلومینیوم جهان را دارد، از رشد 502 درصدی سود خالص خود در سه ماهه سوم امسال خبر داد.>"> آلومینیوم بحرین (آلبا) که یکی از بزرگترین کارخانه های آلومینیوم جهان را دارد، از رشد 502 درصدی سود خالص خود در سه ماهه سوم امسال خبر داد.>"> آلومینیوم بحرین (آلبا) که یکی از بزرگترین کارخانه های آلومینیوم جهان را دارد، از رشد 502 درصدی سود خالص خود در سه ماهه سوم امسال خبر داد.>">
![]()
آلومینیوم بحرین (آلبا) که یکی از بزرگترین کارخانه های آلومینیوم جهان را دارد، از رشد 502 درصدی سود خالص خود در سه ماهه سوم امسال خبر داد.
>
این رشد خیره کننده حاصل فروش بالاتر و افزایش قیمتهای آلومینیوم بوده است.
سود خالص این شرکت به 29.5 میلیون دینار (78.25 میلیون دلار) در سه ماهه سوم رسید که بالاتر از 4.9 میلیون دلار در مدت مشابه سال گذشته بود.
میزان فروش آلبا در همین مدت به 223.2 میلیون دلار در مقایسه با 183.3 میلیون دلار در مدت مشابه سال گذشته رسید.