کاهش محدوده زوج و فرد از شنبه/نارمک و آیت جزو طرح نیست

"> کاهش محدوده زوج و فرد از شنبه/نارمک و آیت جزو طرح نیست

"> کاهش محدوده زوج و فرد از شنبه/نارمک و آیت جزو طرح نیست

"> کاهش محدوده زوج و فرد از شنبه/نارمک و آیت جزو طرح نیست

">

در سالروز آزادسازي خرمشهر دانشگاه علم و صنعت هم آزاد شد!!!

1392/03/04

کاهش محدوده زوج و فرد از شنبه/نارمک و آیت جزو طرح نیست

در سالروز آزادسازي خرمشهر دانشگاه علم و صنعت هم آزاد شد!!!

پلیس پایتخت همزمان با ولادت حضرت علی (ع) از کاهش محدوده زوج و فرد از روز شنبه خبر داد.

با افتتاح این بزرگراه و در جهت کاهش مشکلات شهروندان شرق تهران برای تردد، مرز محدوده شرقی طرح زوج و فرد به بزرگراه امام علی (ع) منتقل می‌شود. بر این اساس مناطق آیت، نارمک، نیروی هوایی و ... از محدوده زوج و فرد جدا می‌شوند و شهروندان این مناطق بدون محدودیت در این مناطق تردد می‌کنند. بر این اساس ضلع شرقی محدوده زوج و فرد بزرگراه امام علی (ع)، ضلع جنوبی بزرگراه بعثت، ضلع غربی بزرگراه نواب و چمران و ضلع شمالی آن بزرگراه رسالت خواهد شد.
ماموران پلیس راهور تهران بزرگ از روز شنبه در محدوده جدید مستقر می‌شوند و به شهرداری تهران نیز اعلام شده است تا ضمن جابجایی تابلوهای مربوطه نسبت به انتقال دوربین‌ها به مرز جدید اقدام کند.
از روز شنبه ورود خودروها از بزرگراه امام علی (ع) به سمت غرب مشمول محدودیت زوج و فرد شده و طول بزرگراه امام علی (ع) و معابر شرقی آن از این محدوده خارج شده است که بدن ترتیب مشکلات مردم این مناطق برای تردد به حداقل ممکن خواهد رسید. ساعت اجرای طرح زوج و فرد در تهران همانند قبل از ساعت 6:30 تا 19 خواهد بود.

با حضور چمران و جمعی از مسئولین شهری، بزرگراه امام علی (ع) به طول 35 کیلومتر افتتاح و آماده بهره‌برداری شد.

شهرخبر: همزمان با ولادت امیرالمومنین(ع) و سوم خرداد ماه سالروز آزاد سازی خرمشهر صبح امروز با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، چمران، طلایی ،محمدهادی ایازی، مجتبی عبدالهی، مازیار حسینی و جمعی از مسئولین شهری بزرگراه امام علی(ع) افتتاح و به بهره برداری رسید.

در حالی امروز بزرگراه امام علی (ع) به بهره برداری رسید که این بزرگراه از شمال و از دارآباد شروع و تا کمربندی شهرری و طرح حرم تا حرم ادامه می یابد و بیش از 1200 میلیارد تومان برای رفع معارضان آن هزینه شده است.

این بزرگراه از مناطق مختلفی عبور می‌کند و با طول 35 کیلومتر در 19 ماه به بهره برداری رسید و در مسیر آن تونل بزرگ امیر کبیر وجود دارد.

بزرگراه امام علی (ع) دارای 56 پل در 25 تقاطع است و جزو سه پروژه مهم شهری در کنار پروژه بزرگراه صیاد شیرازی و یادگار امام (ره) است که مورد تاکید شهردار تهران در این سال ها بوده است.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم بهره‌برداری از بزرگراه امام علی(ع) که با حضور مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران و تعدادی از مسئولان شهرداری تهران برگزارشد، گفت: پروژه بزرگراه امام علی(ع) پروژه‌ای بی‌بدیل از نظر حجم فنی و سرعت کار بوده است. رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مطمئناً با راه‌اندازی بزرگراه امام علی(ع) از ترافیک داخل شهر تهران کاسته خواهد شد. و ی از تمامی مهندسان، متخصصان، کارگران و معاونان شهرداری در اجرای این پروژه قدردانی کرد.

 

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم