درخواست کارشناسان آمریکایی از اوباما: در واکنش به انتخابات ایران ، تحریم «خودرو» و « ریال» را تعلیق کنید

1392/04/10

برخی از صاحب نظران آمریکایی با ارایه تحلیل هایی بر این باور هستند که به عنوان یک واکنش مناسب در قبال انتخاب روحانی باید شیب تحریم ها علیه ایران به عنوان یک سیگنال مثبت کاهش یابد.

درخواست کارشناسان آمریکایی از اوباما: در واکنش به انتخابات ایران ، تحریم «خودرو» و « ریال» را تعلیق کنید

این تحلیلگران معتقدند ؛ واشنگتن برای گام نخست و برای اثبات حسن نیت خود باید فاز جدید تحریمی خود را علیه واحد پول "ریال " و "صنعت خودرو " ایران به حالت تعلیق در آورد.

همزمان با انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری ایران ، تحلیل های رسانه ای و نظر بسیاری از صاحب نظران در آمریکا در قبال این رویداد سیاسی شگرف در ایران، بر این مبنا قرار گرفته که دولت اوباما باید به بهترین نحو از فرصت انتخاب روحانی در ایران بهره ببرد.


با نگاهی به مجموع ارزیابی و تحلیل هایی  که در دو هفته گذشته در رسانه های آمریکایی انتشار یافته و یا صاحبنظران آمریکایی در مصاحبه با رسانه ها بیان کرده اند، می توان دریافت که فشارها به دولت اوباما برای کاهش تحریم ها علیه ایران به عنوان قرار دادن یک فرصت مناسب در برابر دولت روحانی برای به حرکت درآوردن پرونده هسته ای ایران از رکون و بن بست فعلی، متمرکز شده است.

برخی از صاحب نظران آمریکایی با انتشار مقالات و ارایه تحلیل هایی بر این باور هستند که به عنوان یک واکنش مناسب در قبال انتخاب روحانی باید شیب تحریم ها علیه ایران به عنوان یک سیگنال مثبت کاهش یابد.

این تحلیلگران - که تعداد آنها کم هم نیست - معتقدند ، واشنگتن برای گام نخست و برای اثبات حسن نیت خود باید فاز جدید تحریمی خود را علیه واحد پول " ریال" و " صنعت خودرو " ایران به حالت تعلیق در آورد.

در تحریم های جدید که از سوی کنگره آمریکا به تصویب رسیده ولی هنوز اجرایی نشده است، قرار است ریال ایران و صنعت خودرو سازی ایران تحت تحریم آمریکا قرار گیرد.

حسن روحانی رییس جمهور منتخب ایران در شعارهای انتخاباتی و در نخستین کنفرانس خبر ی خود پس از پیروزی در انتخابات، وعده شفافیت بیشتر در برنامه هسته ای و ادامه گفتگوهای هسته ای با اعضای 1+5 با اعتماد سازی بیشتر به منظور حل و فصل موضوع هسته ای را داده است.

به گزارش عصر ایران،با این حال برخی از تحلیلگران در آمریکا که مدافع ایده تحریم و فشار مضاعف بر ایران هستند در دو هفته گذشته با مخالفت با "شل کردن" تحریم ها ، معتقدند که نفس انتخاب روحانی در ایران ناشی از تاثیر گذاری تحریم ها بر این کشور است و آمریکا و اتحادیه اروپا  نباید به راحتی از این ابزار موثر علیه ایران عقب نشینی کنند.

 

 

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم