چهارمین نمایشگاه تجاری بین‌المللی محصولات، ماشین‌آلات و فناوری‌های آلومینیوم (آلواکپسو 2015) در روزهای 8 تا 10 اکتبر سال جاری (16 تا 18 مهر ماه) در مرکز اکسپوی استانبول برگزار می‌شود.

"> چهارمین نمایشگاه تجاری بین‌المللی محصولات، ماشین‌آلات و فناوری‌های آلومینیوم (آلواکپسو 2015) در روزهای 8 تا 10 اکتبر سال جاری (16 تا 18 مهر ماه) در مرکز اکسپوی استانبول برگزار می‌شود.

"> چهارمین نمایشگاه تجاری بین‌المللی محصولات، ماشین‌آلات و فناوری‌های آلومینیوم (آلواکپسو 2015) در روزهای 8 تا 10 اکتبر سال جاری (16 تا 18 مهر ماه) در مرکز اکسپوی استانبول برگزار می‌شود.

"> چهارمین نمایشگاه تجاری بین‌المللی محصولات، ماشین‌آلات و فناوری‌های آلومینیوم (آلواکپسو 2015) در روزهای 8 تا 10 اکتبر سال جاری (16 تا 18 مهر ماه) در مرکز اکسپوی استانبول برگزار می‌شود.

">

جزئیات برگزاری بزرگترین نمایشگاه صنعت آلومینیوم اوراسیا در ترکیه ایران؛ گل سرسبد آلواکسپو

1394/05/26

چهارمین نمایشگاه تجاری بین‌المللی محصولات، ماشین‌آلات و فناوری‌های آلومینیوم (آلواکپسو 2015) در روزهای 8 تا 10 اکتبر سال جاری (16 تا 18 مهر ماه) در مرکز اکسپوی استانبول برگزار می‌شود.

جزئیات برگزاری بزرگترین نمایشگاه صنعت آلومینیوم اوراسیا در ترکیه ایران؛ گل سرسبد آلواکسپو

این نمایشگاه توسط هانوفر مسه فارسیلیک، یکی از زیرمجموعه‌های دوچ مسه در سالن‌های 9، 10 و 11 مرکز اکسپوی استانبول برگزار خواهد شد.

از سال 2009، آلواکپسو (Aluexpo) به عنوان یک نمایشگاه بین‌المللی مهم مطرح شده و توانسته بزرگان صنعت آلومینیوم منطقه و جهان را دور هم جمع کند. این نمایشگاه بزرگ همچنین کامل تالساد (TALSAD) انجمن صنایع آلومینیوم ترکیه را نیز با خود به همراه دارد.

در آلواکسپو 2015 بزرگان صنعت آلومینیوم ترکیه در قالب انجمن صنایع آلومینیوم این کشور و همچنین تامین‌کنندگان مطرح صنعت آلومینیوم در جهان این فرصت را خواهند داشت تا آخرین محصولات، فناوری‌ها و دستاوردهای خود را در معرض دید بازدیدکنندگان تخصصی این صنعت قرار دهند.

آلواکپسو همچنین بزرگترین نمایشگاه صنعت آلومینیوم منطقه اوراسیا (آسیا و اروپا) و تنها نمایشگاه صنعت آلومینیوم ترکیه نیز محسوب می‌شود و به مکانی برای بازدیدکنندگان حرفه‌ای تبدیل شده است که به دنبال مذاکره با تامین‌کنندگان شماره یک دنیا و مشتریان جدید هستند.

سالن 9 در آلواکسپو به صورت ویژه به صنعت آلومینیوم ترکیه و فعالان در این بخش اختصاص یافته است. صنعت آلومینیوم ترکیه قصد دارد در آلواکسپو 2015 آخرین دستاوردها و محصولات خود در حوزه‌های خودروسازی، ساختمان‌سازی، کالاهای مصرفی، بسته‌بندی، صنایع دفاعی، انرژی، صنایع هوایی، حمل‌ونقل و دیگر صنایع مصرف‌کننده آلومینیوم را در معرض دید عموم قرار دهد.

در سالن‌های 10 و 11 نیز شرکت‌های مطرح صنعت آلومینیوم جهان اعم از تولیدکنندگان مواد اولیه، مواد مصرفی، تامین‌کنندگان فناوری، سازندگان ماشین‌آلات و تولیدکنندگان شمش آلومینیوم و محصولات آلومینیومی حضور خواهند داشت.

اگر می‌خواهید بدانید که تولیدکنندگان آلومینیوم و تامین‌کنندگان این صنعت در چه حوزه‌هایی در آلواکسپو 2015 شرکت می‌کنند، بد نیست نگاهی به فهرست زیر بیندازید:

;Aluminium Producers will exhibit the following

 

Profiles, plates and all kinds of aluminium solutions for the construction industry

Profiles, plate and castings products for the white goods industry

Aluminium foil and all aluminium products for the packaging industry

Durable and high alloy Aluminium materials for the defence and aerospace industry

Aluminium sheet, extrusion products and casting parts for the automotive and transportation industry

Every variety of aluminium products for all aluminium-specific industries

 

;Supplier Companies to the Aluminium Industry will exhibit the following

 

Raw materials, primary aluminium products, ingots and billets

Aluminium production technology, machinery and equipment, extrusion press, extrusion dies, industrial furnaces, die - casting machines and aluminium recycling equipment

Machines related to surface treatment, equipment and consumables used in aluminium production

Consulting and engineering services


بد نیست بدانید که در دوره قبلی این نمایشگاه یعنی در آلواکسپو 2013 بالغ بر 151 شرکت بین‌المللی از 32 کشور جهان آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادند. از ایران نیز 3 شرکت در آلواکپسو 2013 حضور داشتند که شاخص‌ترین آنها شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) بود. همچنین در این نمایشگاه 163 شرکت آلومینیومی از ترکیه نیز حضور داشتند.

در مجموع بالغ بر 10 هزار و 560 نفر نیز از 75 کشور دنیا از این نمایشگاه بازدید کردند. از این تعداد 9012 نفر مربوط به بازدیدکنندگان ترک و 1548 نفر نیز مربوط به بازدیدکنندگان خارج از ترکیه بودند. نکته جالب اینجاست که غرفه شرکت‌های ایرانی در آلواکپسو 2013 در بین غرفه کشورهای خارجی (بدون احتساب ترکیه به عنوان میزبان) در این نمایشگاه با 277 نفر بیشترین میزان بازدید را به خود اختصاص داد.

همچنین قرار است همزمان با آلواکسپو، هفتمین سمپوزیوم آلومینیوم نیز توسط انجمن صنایع آلومینیوم ترکیه و چند سازمان و مرکز دیگر این کشور در روزهای 8 و 9 اکتبر برگزار شود. در این سمپوزیوم کارشناسان مطرح صنعت آلومینیوم دنیا آخرین دستاوردهای علمی و ایده‌های خود را به اشتراک خواهند گذاشت. بررسی جایگاه صنعت آلومینیوم در ترکیه و همچنین چشم‌انداز این صنعت در منطقه آسیا و اروپا از موضوعات اصلی مورد بحث در سمپوزیوم آلومینیوم ترکیه خواهند بود.

 

حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند

باشگاه آلومینیوم: نشست کمیسیون صنعت اتاق ایران با موضوع بررسی وضعیت عرضه و تقاضای آلومینیوم و با هدف تقویت همکاری میان تولیدکنندگان آلومینیوم و صنایع پایین‌دستی این حوزه برای حل مشکل عرضه آلومینیوم در بورس کالا، برگزار شد. فعالان صنعت آلومینیوم خواستار اصلاح سازوکار عرضه، بازنگری در اطلاعات بهین‌یاب و رفع موانع تامین مواد اولیه شدند.

مطالب بیشتر
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم