تیم ملی تانگ سودو ایران، قهرمان جهان شد

1403/08/14
باشگاه آلومینیوم: تیم ملی تانگ سودو ایران که با نام و حمایت شرکت آلومینیوم المهدی در مسابقات جهانی این رشته رزمی پیشرفته در مسابقات جهانی سئول ۲۰۲۴ شرکت کردند، با درخششی کم‌سابقه با کسب ۲۲ مدال، رتبه نخست این رقابت جهانی را از آن خود کرد.
تیم ملی تانگ سودو ایران، قهرمان جهان شد

به گزارش باشگاه آلومینیوم، دوازده عضو تیم ملی تانگ سودو با حمایت‌های شرکت آلومینیوم المهدی در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی پیش از اعزام به کره جنوبی اردوی آماده‌سازی خود را در بندرعباس برگزار کرده بودند.

ره‌آورد کم‌نظیر این تیم از مسابقات جهانی تانگ سودو ۲۰۲۴ در سئول، ۸ مدال طلا، ۸ مدال نقره و ۶ مدال برنز و ایستادن بر جایگاه نخست این رقابت‌ها بود.

در بخش دفاع شخصی آقایان، سعید سالان پور، امیرعلی رضایی و محمدرضا مروی مقام نخست، رحیم سهراب‌زاده و محمدرضا مروی مقام دوم و حسین حاتمی و محمد یوسفی شیخ رباط مقام سوم را کسب کردند.

همچنین در بخش هیانگ آقایان ورزشکاران کشورمان توانستند این مقام‌ها را کسب کنند: مقام اول (دان ۱ تا ۳) محمدرضا مروی، مقام دوم (دان ۱ تا ۳) سهیل سهراب‌زاده، مقام سوم (دان ۱ تا ۳) امیرعلی رضایی، مقام سوم مشترک (دان ۱ تا ۳) محمد یوسفی شیخ رباط، مقام اول (دان ۴ تا ۷) رحیم سهراب‌زاده، مقام دوم (دان ۴ تا ۷) : سعید سالان پور و مقام سوم (دان ۴ تا ۷) حسین حاتمی.

همچنین در بخش دفاع شخصی بانوان، راحیل شنبه‌زاده و روناک نیک اعتقاد مقام اول و مهرنوش ضمیری و ساینا عالی پوراحمدی مقام دوم را از آن خود کردند.

در بخش هیانگ بانوان نیز مقام اول (دان ۱ تا ۳) به مهرنوش ضمیری، مقام دوم (دان ۱ تا ۳) به ساینا عالی‌پور احمدی، مقام سوم (دان ۱ تا ۳) به راحیل شنبه‌زاده و مقام دوم (دان ۴ تا ۷) به نسرین صادقی رسید.

تیم‌های دانمارک و آمریکا بعد از ایران در جایگاه دوم و سوم مسابقات جهانی سئول کره جنوبی ۲۰۲۴ قرار گرفتند.

گفتنی است، شرکت آلومینیوم المهدی با حمایت از استعدادهای ورزشی استان هرمزگان و همچنین حمایت از ورزش در سطح ملی توانسته نام خود را به‌عنوان یک شرکت صنعتی حامی ورزش مطرح کند.

منبع:‌شرکت المهدی

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم