توصیه مشاوران املاک آپارتمان پیش خرید کنیم؟

1390/01/30
توصیه مشاوران املاک آپارتمان پیش خرید کنیم؟

این روزها که زمزمه‌های متفاوتی از نوسانات قیمت خرید و فروش خانه طی چند ماه آینده‌، شنیده می‌شود، بسیاری از بنگاهداران و سازندگان در تهران، به خریداران توصیه می‌کنند که از یک سو در خرید تعجیل و از سوی دیگر به جای خرید نقدی‌، پیش خرید کنند. به تازگی آگهی‌های پیش‌فروش آپارتمان در روزنامه‌های کثیرالانتشار رو به کاهش است که این خود دلیلی بر تصمیم برخی سازنده‌ها به منتفی کردن پیش‌فروش برای اطلاع‌ از آینده قیمت مسکن است.

مشاوران املاک نیز با استناد بر همین رویه‌، پیش‌بینی می‌کنند که طی ۳ ماه آینده، پیش‌فروش مسکن کاهش یابد و مالکان برای فروش املاک خود اندکی درنگ کنند.
واحدی، یکی از مشاورانی که قصد پیش فروش آپارتمانی را در محدوده زعفرانیه دارد، به دنیای اقتصاد گفت: در حال حاضر تمایل سازنده‌ها و مالکان برای فروش رو به کاهش است. بنابراین آن دسته از افرادی که قصد پیش‌خرید دارند باید کمی ‌تعجیل کنند.
وی که آپارتمان ۲۰۰ متری را در زعفرانیه متری ۵ میلیون تومان یعنی یک میلیون تومان کمتر از قیمت املاک آماده تحویل، برای پیش فروش پیشنهاد داده است، در تحلیل آینده بازار مسکن می‌گوید: تا ۳ ماه آینده ۳ عامل موجب تغییر قیمت آپارتمان خواهد شد.
به گفته وی آغاز ارائه وام‌های بانکی از اردیبهشت ماه و در نتیجه افزایش نقدینگی در بازار، اجرای طرح تفصیلی تهران و همچنین حذف ۳ صفر از پول ملی موجب نوسان قیمت مسکن می‌شود.
قشقایی، مشاور املاک دیگری که یک واحد آپارتمان را در محدوده کامرانیه شمالی به قیمت متری ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان یعنی یک میلیون تومان ارزان‌تر از واحدهای آماده تحویل برای پیش فروش ارائه کرده است، احتمال تغییر قیمت در ماه‌های آینده را تایید کرد و به «دنیای‌اقتصاد» گفت: شرایط فعلی بهترین موقعیت برای خرید ملک است و آن دسته از افرادی که میل به خرید و فروش دارند یا پول کافی برای خرید آپارتمان آماده ندارند، بهتر است به سمت پیش‌خرید آپارتمان بروند.


نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند

باشگاه آلومینیوم: معاون اجرایی شرکت ریخته‌گری آلومینیوم ایران‌خودرو گفت: ایران‌خودرو ابهر با تکیه بر توان و تجربه نیروهای بومی، توانسته است در شرایط دشوار نیز روند تولید خود را حفظ کرده و ظرفیت‌های صنعتی و اشتغال‌زایی منطقه را تقویت کند.

مطالب بیشتر
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا

باشگاه آلومینیوم: هیندالکو با راه‌اندازی مناقصه‌های نقدی آلومینا در پلتفرم دیجیتال Metalshub، به‌دنبال افزایش شفافیت معاملات و فراهم‌کردن داده‌های واقعی برای شکل‌گیری یک شاخص قیمتی معتبر در بازار جهانی آلومینا است.

مطالب بیشتر
شرکت آلومینیوم ایران  (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت
شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت

باشگاه آلومینیوم: این شرکت در هفته منتهی به 3 مهرماه 1405 با ثبت معاملات قابل توجه شمش و بیلت آلومینیوم، در جمع 10 شرکت برتر بورس کالای ایران از نظر ارزش معاملات قرار گرفت.

مطالب بیشتر
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد

باشگاه آلومینیوم: بهره‌برداری از نخستین بخش فاز اول نیروگاه خورشیدی ایرالکو با ظرفیت 6.4 مگاوات؛ گامی راهبردی برای تامین پایدار انرژی و توسعه سبز صنعت آلومینیوم کشور

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف کمک به توسعه زیرساخت‌های منطقه، پروژه بهسازی و اصلاح راه مجاور معدن آهک تا تفرجگاه تنگه گزی در شهرستان جاجرم را با ارائه خدمات به ارزش 168 میلیارد و 205 میلیون و 100 هزار ریال مشارکت و تکمیل گردید.

مطالب بیشتر
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: همزمان با 7 مهرماه، روز ایمنی و آتش‌نشانی، سمینار تخصصی «ایمنی و پیشگیری از حوادث و بیماری‌های ناشی از کار» با حضور سرپرست مدیریت مجتمع آلومینای ایران، معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جاجرم، اعضای شوراهای اسلامی کار استان و مسئولان ایمنی واحدهای کارگری در شرکت آلومینای ایران برگزار شد.

مطالب بیشتر
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: عملیات تعمیرات اساسی (اورهال) یکی از کمپرسورهای کلیدی و حساس در واحدهای جانبی (هوای فشرده 530 ) شمش آلومینیوم با تکیه بر دانش بومی و همت متخصصان داخلی، با موفقیت به پایان رسید؛ اقدامی که علاوه بر تثبیت پایداری تولید، صرفه‌جویی اقتصادی قابل‌توجهی برای این مجموعه به همراه داشت.

مطالب بیشتر
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030

باشگاه آلومینیوم: آذربایجان قصد دارد ظرفیت تولید آلومینیوم اولیه شرکت آذرآلومینیوم در کارخانه الکترولیز گنجه را تا سال 2030 از حدود 50 هزار تن در سال به 100 هزار تن افزایش دهد. این طرح در برنامه دولتی جدید توسعه صنایع معدنی و متالورژی برای سال‌های 2027 تا 2030 گنجانده شده است؛ برنامه‌ای که هدف تولید 50 هزار تن آلومینیوم نوردشده در سال را نیز دنبال می‌کند.

مطالب بیشتر
محرابیان مدیرعامل سالکو شد
محرابیان مدیرعامل سالکو شد

باشگاه آلومینیوم: عبدالحسین محرابیان، از مدیران باسابقه مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب، با تصمیم هیئت‌مدیره به عنوان مدیرعامل جدید سالکو منصوب شد.

مطالب بیشتر
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت

باشگاه آلومینیوم: چهارمین اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در روزهای 18 و 19 نوامبر 2026 در فرانکفورت برگزار می‌شود و بیش از 100 تصمیم‌گیر ارشد زنجیره ارزش آلومینیوم را گرد هم می‌آورد. محورهای اصلی اجلاس شامل تولید آلومینیوم سبز، گذار انرژی، بازیافت و اقتصاد چرخشی و الزامات سیاستی و تجاری از جمله سازوکار تعدیل کربن در مرزها خواهد بود.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم