توسعه معادن و فعالیت‌های اکتشافی شرکت آلومینای ایران

1403/02/24
باشگاه آلومینیوم: معاون توسعه و بهره‌برداری معادن شرکت آلومینای ایران گفت: این شرکت تاکنون برای ۱۳ معدن بوکسیت پروانه بهره‌برداری اخذ کرده است و به تازگی برای یک معدن دیگر نیز گواهی کشف دریافت کردیم.
توسعه معادن و فعالیت‌های اکتشافی شرکت آلومینای ایران

به گزارش باشگاه آلومینیوم و به نقل از روابط عمومی شرکت آلومینای ایران، کامران هاشمی بیان کرد: بزرگ‌ترین تجمع شناسایی شده بوکسیت در ایران در محدوده جاجرم در نواحی سرخ چشمه، طبر، ناویا و مجموعه معادن جنوب جاجرم شیرین چشمه و کوه بابا متمرکز است.

وی با بیان اینکه شرکت آلومینای ایران در پنج استان کشور معدن‌کاری فعال دارد، افزود: در یزد، کرمان، کهکیلویه و بویراحمد، سمنان و خراسان شمالی معدن بوکسیت در اختیار داریم و اکنون نیز یک معدن جدید در استان آذربایجان غربی شروع به کار کرده که وضعیت ذخایر آن مناسب است.

معاون توسعه و بهره‌برداری معادن شرکت آلومینای ایران تصریح کرد: روند شناسایی معدن بوکسیت دشوار و طولانی است؛ در مرحله اول پتانسیل‌ها شناسایی خواهند شد و پس از ثبت محدوده پروانه اکتشاف دریافت و در گام بعدی با ارائه گزارش‌ها، گواهی کشف و در آخرین مرحله پروانه بهره‌برداری اخذ می‌شود.

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ذخایر بوکسیت در کشور نسبت به ذخایر جهانی پایین است، عنوان کرد: این موضوع می‌طلبد که اقدامات اکتشافی بیشتری انجام دهیم. در جهان ۷۰۰ میلیارد تن ذخایر بوکسیت برآورد شده است، در حالی که ذخایر بوکسیت شناسایی شده و یا نیمه‌شناسایی شده کشور به ۷۰ میلیون تن می‌رسد که به نسبت کشور با کمبود این ماده معدنی مواجه هستیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ۳۸ میلیون تن از ذخایر بوکسیت در اختیار شرکت آلومینای ایران قرار دارد که در جاجرم و دیگر معادن شرکت در استان‌های یاد شده شناسایی شده است.

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم