تعطیلی 15 روزه ایرالکو؟؟!!

پیشنهاد غیرکارشناسانه مدیرعامل برق منطقه ای باختر

1400/04/14
باشگاه آلومینیوم: سهمیه برق استان مرکزی باید متناسب با مصرف تعیین شود
تعطیلی 15 روزه ایرالکو؟؟!!

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از ایرنا،  معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: سهمیه ابلاغی برق این استان باید متناسب با مصرف به‌ ویژه ظرفیت صنایع بزرگ تعیین شود تا خدشه‌ای در فعالیت صنعت و تولید ایجاد نشود.

سعید فرخی روز چهارشنبه 9 تیر ماه در ششمین نشست گذر از پیک مصرف استان مرکزی در اراک افزود: تامین برق استان مرکزی نیازمند همکاری همه جانبه صنایع بزرگ است.

وی بیان کرد: اطلاع‌رسانی از محورهای مهم مدیریت مصرف است و این بخش باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: پایش و بازرسی از ادارات توسط کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق استان به صورت روزانه انجام می‌شود و ادارات و مراکز پر مصرف در نوبت اول تذکر دریافت می‌کنند و در صورت رعایت نکردن سقف تعیین شده با قطعی مواجه می‌شوند.

فرخی تاکید کرد: با همدلی و همراهی مردم می‌توان با وجود شرایط بسیار سخت امسال از لحاظ تامین برق مصرفی، گذر موفقی از پیک بار داشته باشیم.

مدیرعامل برق منطقه ای باختر نیز در این نشست گفت: در نشست ستاد راهبری مدیریت بار کشور ابلاغ شده که مدیریت صنایع بالای سه مگاوات از ساعت ۱۲ تا ۲۱ رعایت شود.

فرهاد شبیهی افزود: بر اساس قانون توانیر موظف است در صورت کمبود تولید، با برنامه نسبت به اطلاع‌رسانی قبلی برای کاهش مصرف یا قطع برق مشترکان عمده اقدام کند که پس از رفع محدودیت، صنایع تولیدی در اولویت تامین برق قرار گیرند.

وی عنوان کرد: شرایط صنعت برق کشور دشوار است و روز گذشته فرکانس شبکه به ۴۹ و نیم رسید که در این شرایط بار به صورت خودکار برای محافظت از شبکه از مدار خارج می‌شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر ادامه داد: صنایع آلومینیم برای همکاری باید یا برنامه تعمیرات و تعطیلات ۱۵ روزه را اعمال کنند یا مصرف برق خود را تا ۲۰ درصد کاهش دهند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم ادامه این نشست گفت: تامین برق مراکز آزمون سراسری استان مرکزی نیازمند مدیریت مصرف صنایع است.

محمد اله داد افزود: میزان مصرف برق کشور به ۶۴ هزار مگاوات رسیده است.

وی بیان کرد: با توجه به برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ در روزهای ۹ تا ۱۲ تیرماه و همزمانی موضوع با گرمای هوا و به تبع آن افزایش نیاز به مدیریت مصرف و محدودیت‌های تولید برق در کشور، تمهیدات لازم برای بروز حداقل خاموشی‌ها و تامین برق پایدار در حوزه‌های امتحانی اتخاذ شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: بار مصرفی صنایع استان در روزهای پنج شنبه و جمعه افزایش یافته و نیاز است همکاری لازم از این بخش بیش از پیش صورت گیرد.

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم