اولاگ دریپاسکا:

تحریم‌های غرب بی‌فایده است

1402/07/18
باشگاه آلومینیوم: اولاگ دریپاسکا، الیگار روس و از مؤسسین شرکت روسی روسال، در مصاحبه‌ای مطبوعاتی که به‌تازگی انجام گرفته مدعی شده است که تحریم‌های غرب در خلال جنگ میان روسیه و اوکراین، هیچ تأثیری بر اقتصاد این کشور نداشته است.
تحریم‌های غرب بی‌فایده است

به‌گزارش باشگاه آلومینیوم به‌نقل از رویترز، به‌گفته‌ی دریپاسکا، علیرغم تصور عمومی مبنی بر ایجاد مشکل و بحران برای کشور روسیه با توجه به تحریم‌های اعمال‌شده توسط غرب،‌ روسیه ثبات خود را در استمرار بر حرکت‌های اقتصادی حفظ خواهد کرد.

دریپاسکا معتقد است که حرکت سریع و به‌جای روسیه در راستای جایگزین‌سازی ارتباطات اقتصادی، موجب شده که این کشور مانع اقتصادی نداشته باشد. ایجاد ارتباط با نیم‌کره جنوبی جهان، ارتباطات اقتصادی این کشور را مستحکم ساخته و موجب شده که غول اقتصادی این کشور یعنی شرکت روسال به تداوم تولید و صادرات خود ادامه دهد.

درپیاسکا در ادامه مصاحبه خود گفت: پس از اعمال تحریم علیه روسیه، توقع آن می‌رفت که بیش از 30 درصد از اقتصاد روسیه سقوط کند اما این اتفاق نیفتاد. البته نمی‌توان گفت که تحریم‌ها بی‌تأثیر بودند چراکه در زمان کوتاهی بخشی از اقتصاد را فلج کردند لکن با کمک‌های دولتی، بخش خصوصی توانست راه خود را پیدا کند.

پیش‌بینی می‌شود که علیرغم تداوم جنگ میان روسیه و اوکراین، در سال 2023 شاهد 1.5 درصد افزایش تولید ناخالص داخلی در روسیه باشیم. این افزایش در سال ۲۰۲۴ به 1.3 درصد خواهد رسید.

در راستای کمک به تداوم رشد اقتصادی روسیه حین جنگ، دریپاسکا به‌عنوان مؤسس و مدیر شرکت روسی روسال و شرکت مادر روسال یعنی گروه +En، اظهار داشته که می‌بایست اولیگارهای روس مالیات بیشتری پرداخت کنند تا جنگ تأثیری بر اقتصاد نداشته باشد.

اولاگ دریپاسکا با سرمایه‌ای بالغ بر 3.9 میلیارد دلار معتقد است که جنگ تنها مبارزه تن به تن نیست و در این عصر جنگ اقتصادی رخ داده است. وی می‌گوید: با توجه به سطح بالای ارتباطات جهانی، تحریم وسیله‌ای است که در قرن ۱۹ به‌عنوان بازدارنده جنگی کاربرد داشته و در قرن ۲۱ دیگر کاربردی ندارد.

حجم معاملات اقتصادی روسیه با چین در هشت‌ماهه نخست سال ۲۰۲۳ ، ۳۲ درصد (سالانه) رشد داشته و به ۱۵۵ میلیارد دلار رسیده است. همزمان معاملات اقتصادی با هند بیش از سه برابر شده و به ٣٣ میلیارد دلار رسیده است.

دریپاسکا همچنین اظهار داشت: از میان یک میلیارد انسانی که تا چند سال دیگر پا به جهان می‌گذارند، ۷۰ درصد در محدوده روسیه قرار خواهند داشت و لذا به مذاکره با روسیه و منابع این کشور نیاز دارند.

تحریم به هیچ عنوان تأثیری بر عملکرد روسیه و تغییر حکومت آن نخواهد داشت لذا بر جهانیان لازم است که به‌دنبال راه‌حل مؤثرتری باشند.

اولاگ دریپاسکا از سال ۲۰۱۸ تاکنون زیر سایه تحریم‌های غرب قرار دارد. وی معتقد است که در تحقیقاتی که طی شش‌ماهه گذشته انجام داده است، متوجه شده که کشورهای نیم‌کره جنوبی، به تحریم‌های غربی سر خم نخواهند کرد و همین مسأله، تداوم عمر اقتصادی روسیه و شرکت‌هایی نظیر روسال را به‌همراه خواهد داشت.

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم