برق نصف ظرفیت آلومینیوم هرمزال را گرفت

1394/10/14
برق نصف ظرفیت آلومینیوم هرمزال را گرفت

رییس سندیکای صنایع آلومینیوم با بیان این‌که 52 درصد از آلومینیوم تولیدی کشور صادر می‌شود که قیمت آن از قیمت های جهانی پایین‌تر است، گفت: به رغم سرمایه‌گذاری‌های زیاد در آلومینیوم هرمزال نبود برق کافی نصف ظرفیت این کارخانه را بلااستفاده گذاشته است.

هوشنگ گودرزی با بیان این‌که بعید می‌دانم در سال جاری و سال آینده بتوانیم افزایش تولید آلومینیوم داشته باشیم، اظهار کرد: تنها جایی که می‌تواند تولید خود را افزایش دهد، آلومینیوم هرمزال است که به رغم سرمایه‌گذاری‌های کلان در این کارخانه، برق به اندازه کافی برای فعالیت آن وجود ندارد و به همین دلیل نصف ظرفیت آن بلااستفاده مانده که اگر برق تامین شود می‌توانیم شاهد افزایش تولید حدود 70 تا 75 هزار تن آلومینیوم در سال باشیم.

وی درباره‌ پیش‌بینی منابع خبری جهانی از رسیدن به اوج مصرف آلومینیوم در دنیا تا سال 2020 اظهار کرد: قطعا زمانی که این موضوع اعلام می‌شود براساس بررسی‌های کارشناسان صنعت آلومینیوم دنیا و می‌توان نسبت به تحقق آن نیز خوشبین بود.

گودرزی با بیان این‌که مصرف آلومینیوم در دنیا در مکان‌های مختلف رو به افزایش است، ادامه داد: از دلایل اصلی مصرف آلومینیوم خواصی است که این فلز دارد که به آن انرژی متمرکز می‌گویند، از سوی دیگر ضایعات آلومینیوم با درصد کمی کاهش نسبت به نرخ تولید قابل تبدیل به مواد اولیه خواهد بود.

رییس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران با بیان این‌که حدود 20 تا 30 درصد قیمت تمام شده تولید آلومینیوم به نوع تولید، آلیاژ و مواد مصرفی و قیمت انرژی بستگی دارد، اظهار کرد: به همین دلیل می‌توانیم تا سال 2020 جایگاه مناسب‌تری در دنیا در صنعت آلومینیوم داشته باشیم، چراکه کشور ما دارای منابع غنی انرژی است و به جای صادرات نفت و گاز خام می‌توانیم آنها را تبدیل به ماده جدیدی کنیم که علاوه بر ایجاد اشتغالزایی باعث ایجاد ارزش افزوده بیشتر شود.

گودرزی با تاکید بر این‌که می‌توانیم سهمی از تولید در زمان افزایش مصرف آلومینیوم داشته باشیم، گفت: در حال حاضر کشورهای حوزه خلیج فارس که کشورهای بسیار کوچکی هستند با کمک خارجی‌ها تولید خود را به پنج میلیون تن در سال رسانده‌اند، در حالی که ما به عنوان کشوری که در صنعت آلومینیوم در خاورمیانه پیشرو بوده‌ایم تولیدمان به 400 هزار تن در سال هم نمی‌رسد.

وی با بیان این‌که ما به مراتب در جایگاه بهتری نسبت به کشورهای حوزه خلیج فارس از نظر امکانات قرار داریم، ادامه داد: تنها نقطه مشترک ما با این کشورها داشتن منابع انرژی است.

رییس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران با اشاره به صادرات حدود 52 درصد از آلومینیوم تولید شده در کشور اضافه کرد: یکی از دلایل اصلی صادرات این محصولات این است که تولید‌کنندگان بتوانند مواد اولیه خود را وارد کنند، چراکه ما هنوز همه مواد مورد نیاز برای تولید داخلی را در کشور نداریم به همین دلیل صادرات ما با قیمت پایین‌تری نسبت به قیمت جهانی آلومینیوم انجام می‌شود.

به گفته گودرزی، قیمت آلومینیوم ایران در حال حاضر LME به اضافه 45 تا 55 دلار است.

رییس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران همچنین درباره‌ سرمایه‌گذاری‌های احتمالی در حوزه آلومینیوم با توجه به افزایش میزان مصرف اظهار کرد: سرمایه‌گذاری‌های کلان را بیشتر بخش دولتی و ایمیدرو کنترل می‌کند و برنامه‌های متفاوتی برای تولید شمش در دست اجراست که برخی از آنها تا حدودی پیش رفته است.

 

حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند

باشگاه آلومینیوم: نشست کمیسیون صنعت اتاق ایران با موضوع بررسی وضعیت عرضه و تقاضای آلومینیوم و با هدف تقویت همکاری میان تولیدکنندگان آلومینیوم و صنایع پایین‌دستی این حوزه برای حل مشکل عرضه آلومینیوم در بورس کالا، برگزار شد. فعالان صنعت آلومینیوم خواستار اصلاح سازوکار عرضه، بازنگری در اطلاعات بهین‌یاب و رفع موانع تامین مواد اولیه شدند.

مطالب بیشتر
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم