یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مشکلات صنعت آلومینیوم در جلسه امروز (سهشنبه) با حضور اعضای سندیکای این صنعت بررسی شد.
>یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مشکلات صنعت آلومینیوم در جلسه امروز (سهشنبه) با حضور اعضای سندیکای این صنعت بررسی شد.
>"> یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مشکلات صنعت آلومینیوم در جلسه امروز (سهشنبه) با حضور اعضای سندیکای این صنعت بررسی شد.>"> یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مشکلات صنعت آلومینیوم در جلسه امروز (سهشنبه) با حضور اعضای سندیکای این صنعت بررسی شد.>"> یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مشکلات صنعت آلومینیوم در جلسه امروز (سهشنبه) با حضور اعضای سندیکای این صنعت بررسی شد.>">
![]()
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مشکلات صنعت آلومینیوم در جلسه امروز (سهشنبه) با حضور اعضای سندیکای این صنعت بررسی شد.
>
ابوالقاسم جراره خاطرنشان کرد: صنعت آلومینیوم هماکنون در کشور با مشکلات زیادی مواجه است و اعضای سندیکا از روند افزایش واردات آلومینیوم با وجود عدم استفاده از ظرفیت کامل معادن داخلی انتقاد کرده است.
وی افزود: خام فروشی در صنعت آلومینیوم و عدم توجه به این صنعت مشکلات زیادی را ایجاد کرد که نیاز است دولت در این زمینه تصمیماتی را اتخاذ کند. همچنین تعیین تکلیف دولت برای استفاده از انرژی خورشیدی در مناطقی که امکان آن وجود دارد و در مقابل تامین انرژی های فسیلی در آنجا کم هزینه است نیز دستور دیگری بود که در جلسه امروز کمیسیون به آن پرداخته شد.