مهران رضاییان مدیرعامل شرکت آلومینیوم کوپال اصفهان:

برای رونق صنعت نیازمند ارتباط با جهان هستیم

1400/07/14
باشگاه آلومینیوم: مهران رضاییان مدیرعامل شرکت آلومینیوم کوپال اصفهان در گفت و گو با مجله آلومینیوم با اشاره به شرایط تولید در یک سال گذشته، بیان کرد: خوشبختانه وضعیت تولید ما در یک سال اخیر خوب بود اما متاسفانه در زمینه تخصیص ارز با مشکلاتی مواجه بودیم.
برای رونق صنعت نیازمند ارتباط با جهان هستیم

باشگاه آلومینیوم- وی اظهار کرد: ما در یک سال اخیر واردات ماشین‌آلات و مواد اولیه داشتیم که در زمینه تخصیص ارز مشکلات بسیاری داشتیم. زمان تخصیص ارز طولانی مدت شده و ما حدود 5 ماه است که در نوبت قرار داریم.

رضاییان درباره تاثیر کرونا نیز، تصریح کرد: همه‌گیری کرونا چندان روی فعالیت ما تاثیر نداشت زیرا بازار ما بیشتر به افزایش و کاهش قیمت‌ها واکنش نشان می‌دهد. به هر میزان بازار به سمت افزایش قیمت‌ها می‌رویم، تقاضا در بازار بیشتر می‌شود.

به گفته وی، در کنار تخصیص ارز، قطع برق واحدهای صنعتی از دیگر موانعی است که تولیدکنندگان را با مشکل همراه کرده است.

رضاییان درباره رونمایی از محصول جدید در نمایشگاه امسال در و پنجره، افزود: ما امسال چند رنگ آندایز جدید ( رنگ مشکی و طلایی) را به نمایشگاه آورده‌ایم. همچنین در حوزه محصولات جدید جام بالکن را رونمایی کرده و چند سیستم ترمال بریک را معرفی کرده‌ایم. در سال جاری برروی سیستم های مختلفی کار می‌کنیم که امیدوار هستیم برای نمایشگاه ساختمان پروفیل‌های جدید آماده شوند و مانور بیشتری در آن رویداد داشته باشیم.

مدیرعامل آلومینیوم کوپال همچنین اضافه کرد: در مجموعه به دنبال طرح توسعه هستیم، البته اگر در حوزه صنایع کار ما تسهیل شود به دنبال تولید یراق هستیم و همچنین در حوزه فعالیت‌های خودمان به دنبال اجرای طرح‌های توسعه و گسترش کارخانه پروفیل کارخانه و افزایش ظرفیت هستیم.

رضاییان درباره نمایشگاه امسال نیز، گفت: نمایشگاه امسال نیز همچنان به دلیل شروع کرونا خلوت است اما به طور کلی احساس می‌کنم نمایشگاه حالت تکراری به خود گرفته است، یعنی شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان همان افراد سال قبل هستند. البته ما حضور خود در نمایشگاه را الزامی می‌دانیم.

وی در ادامه افزود: برای رونق صنعت نیازمند ارتباط با دنیا و واردات ماشین‌آلات و تکنولوژی هستیم. متاسفانه امروز به دلیل تحریم‌ها شاهد نظام واسطه‌گری در محصول همچون منیزیم هستیم که منجر به افزایش قیمت می‌شود. نبود چنین ارتباطی کار ما سخت کرده است.

رضاییان در پایان عملکرد باشگاه آلومینیوم را در پیگیری مسائل و موضوعات مثبت ارزیابی کرد.

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم