بالاترین قیمت آلومینیوم در 13 سال اخیر

فلز آلومینیوم به بیشترین قیمت خود از سال 2008 رسید

1400/11/23
باشگاه آلومینیوم: سه شنبه 8 فوریه فلز آلومینیوم به بیشترین قیمت خود طی 13 سال گذشته رسید. این در حالی است که تعطیلی واحدهای ذوب چینی و اروپا همراه با کمبود این فلز در بازار، افزایش قیمت را در پی داشته است.
بالاترین قیمت آلومینیوم در 13 سال اخیر

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از بلومبرگ، گلدمن ساکس پیش‌بینی قیمت فلز آلومینیوم را در سال 2022 به 4000 دلار (تن) تغییر داده است.

قیمت آلومینیوم در بورس فلزات لندن در روز سه شنبه 19 بهمن با 3/3 درصد افزایش به 3236 دلار(تن) رسید. این رقم پیک قیمت در ماه اکتبر سال 2021 را رد کرد و به رکورد جدیدی در 13 سال اخیر رسید.

فلز آلومینیوم در میان فلزات پایه از ابتدای سال جاری تاکنون، بهترین عملکرد را داشته است. دیدگاه خوش‌بینانه حاکی از آنست که در شرایط کمبود فلز در بازار، قیمت این فلز به بالای 3380 دلار (تن) افزایش بیابد.

از ابتدای ماه فوریه قیمت بعضی کامودیتی‌های کلیدی نظیر نیکل و نفت خام افزایش داشته است. همزمان، مصرف با توجه به عبور از همه گیری کرونا افزایش داشته ولی موجودی فلز، همگام با تقاضا نبوده است.

گروه گلدمن ساکس پیش‌بینی 12 ماهه فلز آلومینیوم را به 4000 دلار(تن) افزایش داده است. دیدگاه این گروه آنست که به علت اختلال در تأمین برق در چین و اروپا و احتمال کاهش تولید این فلز، افزایش قیمت آلومینیوم در بازار محتمل است.

به گفته دو تن از آنالیزورهای بازار در گروه گلدمن ساکس، بازار آلومینیوم با توجه به کمبود موجودی در چین و خارج از چین با افزایش قیمت طی سال 2022 مواجه خواهد شد.

موجودی آلومینیوم در بازار به کمترین مقدار خود از سال 2018 تاکنون رسیده و قیمت آلومینیوم به همین واسطه از ابتدای سال 2022 تاکنون 13 درصد افزایش داشته است.

با توجه به معضل انرژی واحدهای ذوب در اروپا و شایعات شیوع مجدد کرونا در چین، خریداران سریعاً آلومینیوم را از انبارها خارج کرده‌اند که خود بر افزایش قیمت مؤثر است.

به گفته‌ی یک کارشناسان گلدمن ساکس، ویژگی بارز کمبود فیزیکی آلومینیوم در بازار آنست که سریعاً همه بازار را فرا می‌گیرد و باعث نوسان قیمت می‌شود.

شاخص کالای بلومبرگ در ماه فوریه به بیشترین مقدار خود رسید و براساس گزارش بلومبرگ به بیش از دو برابر کمترین مقدار خود در این چهار سال و ابتدای شیوع کرونا، افزایش یافته است.

وینیو یائو، ‌تحلیل‌گر ارشد کالای بانک ING  در این رابطه می‌گوید: " درحال‌حاضر ما شاهد یک طوفان شدید در بازار آلومینیوم هستیم. بحران انرژی اروپا و شرایط موجود در چین موجودی این فلز را در بازار محدود کرده است."

از نظر یائو سرمایه‌گذاران هم اکنون افزایش قیمت آلومینیوم و کاهش قیمت مس را پیش بینی کرده‌اند.

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم