آمادگی روسیه جهت اعمال عوارض صادراتی فلزات

1400/04/06
باشگاه آلومینیوم: آمادگی روسیه جهت اعمال عوارض صادراتی 2.3 میلیارد دلاری فلزات در دوره آگوست تا دسامبر
آمادگی روسیه جهت اعمال عوارض صادراتی فلزات

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از رویترز، مقامات روسیه روز پنجشنبه 24 June در جلسه دولت اعلام کردند که روسیه در حال آماده سازی مالیات جدید بر صادرات برای محصولات فولادی، نیکل، آلومینیوم و مس است که به تولیدکنندگان آنها از اول آگوست تا 31 دسامبر 2.3 میلیارد دلار هزینه تحمیل می کند.

مسکو می خواهد به علت افزایش قیمت فلزات در سطح جهانی، از صنایع دفاعی و ساختمانی خود در برابر رشد بیشتر هزینه مواد اولیه محافظت کند.

آقای Andrei Belousov معاون نخست وزیر روسیه گفت: اقتصاد روسیه آماده این نوع انتقال شوک ناگهانی قیمت های جهانی به بازار داخلی که طی یک سال گذشته شاهد آن بودیم، نیست. افزایش قیمت های داخلی برای فلزات خاص در محدوده 60 درصد تا 100 درصد بوده است.

آقای Maxim Reshetnikov وزیر اقتصاد روسیه نیز گفت: مسکو از دوره آگوست تا دسامبر استفاده خواهد کرد و در حالی که این مالیات اضافی برقرار است، سازوکار دائمی برای جمع آوری بخشی از سود حاصل از این شرایط مطلوب بازار را فراهم نماید.

معاون نخست وزیر روسیه همچنین گفت: مالیات بر روی فلزات آهنی همچون فولاد 114 میلیارد روبل معادل 1.6 میلیارد دلار و فلزات اساسی مانند نیکل و آلومینیوم 50 میلیارد روبل سود در بر خواهد داشت. او افزود که این عوارض 20 تا 25 درصد شرکت هایی که از بازار مطلوب درآمد مازاد به دست آورده اند را نشانه می‌رود.

وی گفت معتقد است میزان صادرات فلزات روسیه تحت تأثیر این عوارض قرار نخواهد گرفت.

میزان مالیات مورد انتظار بالاتر از برآورد قبلی Belousov است. وی در ماه می اظهار داشت که تولیدکنندگان فلزات روسی می توانند با تقاضای پرداخت 100 میلیارد روبل مالیات اضافی به دولت روبرو شوند.

شرکت Nornickel روسیه بزرگترین تولیدکننده نیکل تصفیه شده در جهان و روسال Rusal بزرگترین تولیدکننده آلومینیوم جهان در خارج از چین و همچنین سایر تولیدکنندگان اصلی فولاد پیرو درخواست رویترز جهت اظهار نظر در این باره خودداری کردند.

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم