رشد 300 درصدی واردات ایران از انگلیس / واردات ایران در انحصار کدام کشورهاست؟

"> رشد 300 درصدی واردات ایران از انگلیس / واردات ایران در انحصار کدام کشورهاست؟

"> رشد 300 درصدی واردات ایران از انگلیس / واردات ایران در انحصار کدام کشورهاست؟

"> رشد 300 درصدی واردات ایران از انگلیس / واردات ایران در انحصار کدام کشورهاست؟

">

افزایش معنادار مبادلات تجاری ایران و آمریکا

1392/08/25

رشد 300 درصدی واردات ایران از انگلیس / واردات ایران در انحصار کدام کشورهاست؟

افزایش معنادار مبادلات تجاری ایران و آمریکا

بر اساس گزارش وزارت بازرگانی آمریکا، مبادلات تجاری دو کشور در این مدت با رشد ۸.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۲ مواجه شده است. مبادلات دو کشور در ۹ ماه نخست سال گذشته میلادی ۲۱۴.۸ میلیون دلار اعلام شده بود.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از شفاف خنده های دیپلمات های ایران و آمریکا در ماههای گذشته اگرچه منجر به توافقی بر سر میز مذاکره نشده و طرفین از افق های دور برای دسترسی به توافق سخن می گویند، اما این خنده ها تاثیر خود را برروی مبادلات دوکشور گذاشت.

وزارت بازرگانی آمریکا در تازه ترین ارزیابی و گزارش خود از مبادلات ایران و آمریکا اعلام کرد مبادلات تجاری این کشور با ایران در 9 ماه نخست 2013 با افزایش 8.5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به 233 میلیون دلار رسید.

بر اساس گزارش وزارت بازرگانی آمریکا، مبادلات تجاری دو کشور در این مدت با رشد 8.5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال 2012 مواجه شده است. مبادلات دو کشور در 9 ماه نخست سال گذشته میلادی 214.8 میلیون دلار اعلام شده بود.

مبادلات دو کشور در 12ماهه سال 2012 نیز که نخستین سال اجرای تحریم‌های به‌اصطلاح سختگیرانه علیه ایران بود حدود 10 درصد افزایش یافت و به 253 میلیون دلار رسید.

در حالی مبادلات آمریکا با ایران افزایش داشته است که این کشور متحدان خود را به‌شدت تحت فشار قرار داده است تا از سطح مبادلات خود با ایران بکاهند.

بر اساس این گزارش، صادرات آمریکا به ایران در ماههای ژانویه تا سپتامبر 2013 نسبت به مدت مشابه سال قبل 8 درصد افزایش داشته و به 230.8 میلیون دلار رسیده است. صادرات آمریکا به ایران در 9 ماه نخست 2012 بالغ بر 213.7 میلیون دلار اعلام شده بود.

واردات آمریکا از ایران در 9 ماه نخست 2013 نیز با افزایش 2برابری نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به 2.2 میلیون دلار رسیده است. واردات آمریکا از ایران در 9 ماه نخست 2012 بالغ بر 1.1 میلیون دلار اعلام شده بود.

وزارت بازرگانی آمریکا صادرات این کشور به ایران در سپتامبر 2013 را 18.9 میلیون دلار اعلام کرده که این رقم نسبت به ماه قبل از آن رشد 60 درصدی داشته است. آمریکا در ماه اوت 11.8 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

در حالی که آمریکا در ماه اوت هیچ وارداتی از ایران نداشته در ماه سپتامبر 100 هزار دلار کالا از ایران وارد کرده است.

رشد 300 درصدی واردات ایران از انگلیس

سه کشور امارات، چین و هند به تنهایی حدود نیمی از واردات کالای ایران را در هفت ماهه امسال به خود اختصاص دادند.

به گزارش قدس آنلاین به نقل ا ز ایسنا)، براین اساس در هفت ماهه 1392 امارات 20.37 درصد، چین 19.22 درصد و هند 9.43 درصد از کل واردات کالای ایران را به خود اختصاص دادند. به این ترتیب این سه کشور به تنهایی سهمی معادل 49.02 درصد از کل واردات ایران را به خود اختصاص دادند.

کره‌جنوبی، ترکیه، آلمان، سوئیس، هلند، ایتالیا و انگلیس نیز در رده‌های چهارم تا دهم بزرگترین صادرکنندگان کالا به ایران در هفت ماهه سال جاری قرار گرفتند.

همچنین 10 کشور فوق در مجموع سهمی معادل بیش از 82 درصد از واردات کالای ایران را بدست آوردند. مابقی کشورهای جهان کمتر از 20 درصد سهم در واردات کالای ایران در هفت ماهه امسال داشتند. نیمی از 10 صادرکننده بزرگ کالا به ایران نیز اروپایی بودند.

بیشترین رشد واردات ایران در هفت ماهه امسال مربوط به انگلیس به میزان 327.22 درصد، هند به میزان 141.14 درصد، لبنان به میزان 135.78 درصد و فیلیپین به میزان 113.74 درصد بود.

ضمن اینکه بیشترین کاهش واردات ایران نیز در همین مدت مربوط به برزیل به میزان 79.48 درصد، رومانی به میزان 77.90 درصد، تایلند به میزان 76.79 درصد، قبرس به میزان 73.82 درصد و روسیه به میزان 62.66 درصد بوده است.

واردات ایران در انحصار کدام کشورهاست؟

 سه کشور امارات، چین و هند به تنهایی حدود نیمی از واردات کالای ایران را در هفت ماهه امسال به خود اختصاص دادند.

براین اساس در هفت ماهه ۱۳۹۲ امارات ۲۰.۳۷ درصد، چین ۱۹.۲۲ درصد و هند ۹.۴۳ درصد از کل واردات کالای ایران را به خود اختصاص دادند. به این ترتیب این سه کشور به تنهایی سهمی معادل ۴۹.۰۲ درصد از کل واردات ایران را به خود اختصاص دادند.

کره‌جنوبی، ترکیه، آلمان، سوئیس، هلند، ایتالیا و انگلیس نیز در رده‌های چهارم تا دهم بزرگترین صادرکنندگان کالا به ایران در هفت ماهه سال جاری قرار گرفتند.

همچنین ۱۰ کشور فوق در مجموع سهمی معادل بیش از ۸۲ درصد از واردات کالای ایران را بدست آوردند. مابقی کشورهای جهان کمتر از ۲۰ درصد سهم در واردات کالای ایران در هفت ماهه امسال داشتند. نیمی از ۱۰ صادرکننده بزرگ کالا به ایران نیز اروپایی بودند.

بیشترین رشد واردات ایران در هفت ماهه امسال مربوط به انگلیس به میزان ۳۲۷.۲۲ درصد، هند به میزان ۱۴۱.۱۴ درصد، لبنان به میزان ۱۳۵.۷۸ درصد و فیلیپین به میزان ۱۱۳.۷۴ درصد بود.

ضمن اینکه بیشترین کاهش واردات ایران نیز در همین مدت مربوط به برزیل به میزان ۷۹.۴۸ درصد، رومانی به میزان ۷۷.۹۰ درصد، تایلند به میزان ۷۶.۷۹ درصد، قبرس به میزان ۷۳.۸۲ درصد و روسیه به میزان ۶۲.۶۶ درصد بوده است.

 

 

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم