نظرسنجی هفتگی کیتکو نشان داد سرمایه گذاران و تحلیلگران بازار طلا یک بار دیگر درباره روند قیمت این فلز ارزشمند اتفاق نظر پیدا کرده و پیش بینی می کنند قیمت طلا تحت تاثیر آمار اقتصادی ضعیف آمریکا در هفته جاری افزایش پیدا کند.

"> نظرسنجی هفتگی کیتکو نشان داد سرمایه گذاران و تحلیلگران بازار طلا یک بار دیگر درباره روند قیمت این فلز ارزشمند اتفاق نظر پیدا کرده و پیش بینی می کنند قیمت طلا تحت تاثیر آمار اقتصادی ضعیف آمریکا در هفته جاری افزایش پیدا کند.

"> نظرسنجی هفتگی کیتکو نشان داد سرمایه گذاران و تحلیلگران بازار طلا یک بار دیگر درباره روند قیمت این فلز ارزشمند اتفاق نظر پیدا کرده و پیش بینی می کنند قیمت طلا تحت تاثیر آمار اقتصادی ضعیف آمریکا در هفته جاری افزایش پیدا کند.

"> نظرسنجی هفتگی کیتکو نشان داد سرمایه گذاران و تحلیلگران بازار طلا یک بار دیگر درباره روند قیمت این فلز ارزشمند اتفاق نظر پیدا کرده و پیش بینی می کنند قیمت طلا تحت تاثیر آمار اقتصادی ضعیف آمریکا در هفته جاری افزایش پیدا کند.

">

افزایش قیمت طلا ادامه دارد

1395/05/23

نظرسنجی هفتگی کیتکو نشان داد سرمایه گذاران و تحلیلگران بازار طلا یک بار دیگر درباره روند قیمت این فلز ارزشمند اتفاق نظر پیدا کرده و پیش بینی می کنند قیمت طلا تحت تاثیر آمار اقتصادی ضعیف آمریکا در هفته جاری افزایش پیدا کند.

افزایش قیمت طلا ادامه دارد

به گزارش ماین نیوز، در نظرسنجی هفتگی کیتکو از ۱۷ تحلیلگر و معامله گر وال استریت، ۱۲ نفر یا ۷۱ درصد افزایش قیمت طلا در هفته جاری را پیش بینی کردند در حالیکه چهار نفر یا ۲۴ درصد انتظار داشتند این فلز کاهش قیمت داشته باشد و یک نفر هم نظری نداشت.

در این بین ۸۳۰ سرمایه گذار خُرد در نظرسنجی آنلاین کیتکو شرکت کردند که از میان آنها، ۵۴۹ نفر یا ۶۶ درصد افزایش و ۱۵۶ نفر یا ۱۹ درصد کاهش قیمت طلا را پیش بینی کردند در حالیکه ۱۲۵ نفر یا ۱۵ درصد نظری نداشتند.

تحلیلگران و معامله گران برای هفته ای که گذشت، درباره افزایش یا کاهش قیمت طلا نظر برابری داشتند در حالیکه ۶۷ درصد سرمایه گذاران افزایش قیمت این فلز زرد را پیش بینی کرده بودند.

طلا روز جمعه در پی قوی شدن ارزش دلار که حرکت صعودی این فلز را محدود کرد، اندکی کاهش یافت در حالیکه پیش از بهبود قیمت این ارز، تحت تاثیر آمار خرده فروشی ضعیف آمریکا بیش از یک درصد صعود کرده بود.

هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، در ۱۳۳۴.۳۶ دلار ایستاد و برای کل هفته ۰.۰۴ درصد رشد نشان داد. بهای معاملات این بازار روز جمعه پس از انتشار آمار خرده فروشی که نشان داد هزینه مصرفی آمریکا در ماه گذشته ضعیف شده است، تا سطح ۱۳۵۵.۸۰ دلار صعود کرده بود. در بازار نیویورک بهای هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر با ۶.۸۰ دلار یا ۰.۵ درصد کاهش، در ۱۳۴۳.۲۰ دلار بسته شد و برای کل هفته ۰.۰۹ درصد کاهش ثبت کرد.

شاخص دلار در برابر سبدی از شش ارز بزرگ پس از انتشار آمار خرده فروشی ۰.۶ درصد اُفت کرده بود اما تا پایان روز میزان ضررش را به ۰.۲ درصد محدود کرد.

آمار اقتصادی ضعیف ممکن است نگرانی بانک مرکزی آمریکا نسبت به بازگشت اقتصاد به رکود را تایید کند و تمایل این بانک برای تحکیم سیاست پولی را کاهش دهد.

طلا به افزایش نرخ‌های بهره فوق‌العاده حساس است، زیرا نرخ‌های بهره بالاتر هزینه نگهداری دارایی‌های بدون بازده مانند این فلز را افزایش داده و از سوی دیگر ارزش دلار را پشتیبانی می‌کنند که به نوبه خود قیمت این دارایی‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد.

قیمت طلا امسال ۲۷ درصد افزایش داشته که عمدتا تحت تاثیر تاخیر در افزایش بیشتر نرخهای بهره آمریکا بوده است. این فلز ارزشمند پس از گزارش اشتغال ماهانه قوی آمریکا که هفته گذشته منتشر شد و احتمال افزایش نرخهای بهره این کشور تا پایان امسال را تقویت کرد، ضرر سنگینی متحمل شد اما انتظارات معامله گران برای افزایش نرخها از آن زمان پایین‌تر رفته و قیمت این فلز را تقویت کرده است.

طبق آمار معاملات صندوقهای فدرال، احتمال افزایش نرخهای بهره در نشست دسامبر بانک مرکزی آمریکا ۴۳ درصد است در حالیکه پیش از انتشار آمار خرده فروشی، ۴۷ درصد بود.

باب هابرکورن، کارگزار ارشد کالا در شرکت "آر جی او فیوچرز" با اشاره به آمار خرده فروشی ضعیف آمریکا و همچنین آمار اقتصادی کمتر از حد مطلوب در چین، گفت: طلا از نگرانیهای اقتصادی سود می برد و آمار خرده فروشی نه چندان مطلوب از قیمت این فلز حمایت خواهد کرد.

طبق جدیدترین گزارش شورای جهانی طلا، تقاضای سرمایه گذاری برای طلا در نیمه اول امسال که قیمت این فلز ۲۵ درصد رشد کرد، قوی‌ترین تقاضای سرمایه گذاری در بیش از ۳۰ سال اخیر بود. سرمایه گذاران در نیمه اول امسال که نگرانیها نسبت به رای انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تقاضا برای دارایی امن را تقویت کرد، میزان بالایی طلا خریداری کردند. اُفت بازده اوراق قرضه دولتی و سهام هم جذابیت سرمایه گذاری در طلا را افزایش داد.

شورای جهانی طلا گزارش کرد ۱۰۶۴ تن طلا در نیمه اول سال ۲۰۱۶ خریداری شده که ۱۶ درصد نسبت به رکورد سال ۲۰۰۹ افزایش نشان می دهد. تنها در سه ماهه دوم تقاضای سرمایه گذاری برای طلا دو برابر شد و به ۴۴۸.۴ تن رسید. در حالیکه افزایش قیمت طلا به تقاضا برای جواهرات طلا لطمه زد، اما تقاضا برای صندوقهای سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا عامل اصلی رشد سرمایه گذاری بود. تقاضا برای خرید طلا در این صندوقها در نیمه اول امسال به ۵۷۹ طلا تن بالغ شد که با ۶۴۵ تنی که در سال ۲۰۰۹ از این صندوقها خارج شده بود، تقریبا برابری می کند.

حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند

باشگاه آلومینیوم: نشست کمیسیون صنعت اتاق ایران با موضوع بررسی وضعیت عرضه و تقاضای آلومینیوم و با هدف تقویت همکاری میان تولیدکنندگان آلومینیوم و صنایع پایین‌دستی این حوزه برای حل مشکل عرضه آلومینیوم در بورس کالا، برگزار شد. فعالان صنعت آلومینیوم خواستار اصلاح سازوکار عرضه، بازنگری در اطلاعات بهین‌یاب و رفع موانع تامین مواد اولیه شدند.

مطالب بیشتر
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم