Fa En شنبه 3 آذر 1403 ساعت 20 و 30 دقیقه

قبوض غیریارانه‌ای «آب و برق» بزرگترین پروژه پایتخت آمد آغاز آثار «هدفمندی» در تهران

قبوض غیریارانه‌ای «آب و برق» بزرگترین پروژه پایتخت آمد آغاز آثار «هدفمندی» در تهران

قانون یارانه‌ها ۹۰۰ میلیارد تومان هزینه اداره تهران را افزایش می‌دهد

چهارشنبه 11 اسفند 1389 ساعت 23:0

سری اول قبوض غیریارانه‌ای آب و برق و گاز ارسالی به بزرگترین پروژه شهری تهران نشان داد هزینه خدمات سه‌گانه برای این پروژه بدون احتساب یارانه‌ حدود ۴۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

همزمان با این اتفاق، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی شهردار تهران در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد»، اعلام کرد: برآوردها از سال آینده حاکی است هزینه اداره شهر تهران با اجرای قانون یارانه‌ها رقمی معادل ۹۰۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت که در بودجه شهرداری پیش‌بینی شده ۵۰۰ میلیارد تومان از این رقم را دولت پرداخت کند.
به گزارش دنیای‌اقتصاد، از هفته گذشته که قبوض جدید حامل‌های انرژی توزیع شد، بسیاری از پروژه‌های شهری و مراکز خدماتی تهران با افزایش چشمگیر هزینه‌های ماهانه مواجه شدند. در این میان شاخص‌ترین پروژه فرهنگی-خدماتی پایتخت که پیش از این نیز هزینه نگهداری بالایی را به خود اختصاص داده بود با نزدیک به ۴۰ میلیون تومان افزایش در هزینه‌های آب، برق و گاز روبه‌رو شده است.
در قبوض جدید که شامل هزینه‌های حامل‌های انرژی در دوره دی و بهمن است، هزینه برق با بیشترین افزایش مواجه شده به‌طوری که در این دوره هزینه این بخش ۱۱۲ میلیون تومان محاسبه شده در حالی‌که هزینه مصرف برق این مجموعه در دوره قبل از هدفمندی ۸۰ میلیون تومان اعلام شده بود به این ترتیب در این بخش بیش از ۳۲ میلیون‌تومان افزایش هزینه بوجود آمده است. هزینه‌های آب و گاز این مجموعه فرهنگی-خدماتی نیز به ترتیب از ۴ میلیون تومان به ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و از ۵ میلیون به ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.حالا پیش‌بینی‌ها حاکی است که در سال آینده با افزایش حقوق‌ها، هزینه نگهداری این مجموعه باز هم زیاد شود.
البته هزینه‌های برق بزرگترین پروژه شهری تهران، از آنجایی نسبت به سایر بخش‌ها افزایش بیشتری به خود دیده است که نورپردازی در این بنا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اما در عین حال مسوولان بهره‌برداری از این مجموعه فرهنگی تاکید می‌کنند که نورپردازی‌های این بنا کاهش نخواهد یافت.
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی شهرداری تهران اعلام کرد: بخش‌های مختلف شهرداری و پروژه‌های شهری باید هزینه‌های محاسبه شده در بودجه را برای نگهداری هر بخش، خود محقق کنند. هاشمی در این مورد مثالی زد و گفت: برج میلاد باید از طریق فروش بلیت هزینه‌های خود را تامین کند که در صورت کمبود درآمد در این بخش، شهرداری با استفاده از ماده ۱۷ بودجه، از طریق خرید بخشی از بلیت‌ها به این مجموعه فرهنگی – خدماتی کمک می‌کند.

تعداد بازدید : 834

ثبت نظر

ارسال