به گزارش روابط عمومی فولاد مبارکه، مجید دادجو روز شنبه گفت: با راه اندازی این سامانه سالانه مبلغ قابل توجهی در تهیه و تأمین آلومینیوم صرفه جویی می شود.
دادجو با بیان اینکه پیش از این افزودن آلومینیوم در پاتیل ذوب به دو روش شارژ فروآلیاژ و روش شارژ آلومینیوم کروی مورد استفاده قرار می گرفت، اظهار کرد:روش های گذشته کاهش راندمان، افزایش مصرف وکاهش نقش متالورژیکی مورد انتظار از آلومینیوم و هزینه بسیار بالای تأمین گلوله های فورج شده آلومینیوم را به همراه داشت.
وی گفت: آلومینیوم از مهمترین موادیست که در تمامی ذوب های تولیدی فولاد مبارکه استفاده می شود و نقش بسزایی در کاهش اکسیژن موجود در ذوب، تنظیم آنالیزشیمیایی و در نتیجه بهبود کیفی فولاد تولیدی ایفا می کند.
کارشناس خدمات فنی فولادسازی و ریخته گری مداوم نیز درمورد اجرای این پروژه گفت: پس از بررسی های کارشناسی، تصمیم گرفته شد که روشی که دو ویژگی اساسی را به همراه داشته باشد طراحی و اجرا شود.
ابراهیم روح اللهی گفت: با توجه به محدودیت های ایمنی و فیزیکی سایت،کارشناسان تولید وتعمیرات فولادسازی و خدمات فنی فولادسازی با الهام از سامانه شارژ فروآلیاژ موجود، سیستمی شامل ظرف ثابت کمپرسی شونده، سیستم هیدرولیک، بهینه سازی سیستم شوتینگ و پنل فرمان طراحی و با حداقل هزینه جهت ساخت و نصب به پیمانکار ارائه کردند.
وی افزود: این سامانه در موعد مقرر در تیر امسال آزمایش و با موفقیت راه اندازی شد .
ثبت نظر