به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نقدی مدیر کارگاه احیا این شرکت گفت: بعد از ۴۷ سال دیگهای ساخته شدهی شرکت رینولدز آمریکا به موزه کارخانه پیوست و به طور کلی از مدار تولید خارج شد و به جای آن دیگهای ساخته شده و بهینهسازی شده ساخت وطن جایگزین گشت.
نقدی افزود: راندمان بالا، کاهش مصرف انرژی و کنترل و مهار آلودگیهای زیست محیطی از اصلیترین ویژگیهای دیگهای جدید تولید داخل است که پس از استقرار همهی ۲۸۰ دیگ آلاینده تولید آمریکا از مدار خارج شد.
بوالحسنی مدیر این کارخانه گفت: شرکت ایرالکو یکی از ۳ شرکتهای تولید شمش آلومینیوم در ایران است که در سال گذشته ۴۵ میلیون دلار شمش آلومینیوم به کشورهای روسیه چین و کره صادر کرده است.
بوالحسنی افزود: کارخانه تولید آلومینیوم ایران در دهه ۵۰ و باظرفیت ۴۵ هزار تن و دو خط تولید در مدار تولید قرار گرفت که آن زمان ۹۰ درصد نیاز کشور از طریق واردات تامین میشد و ایران هیچ صادراتی به خارج از کشور نداشت.
وی اضافه کرد: در دهههای ۶۰، ۷۰ و ۸۰ به ترتیب خطوط ۳، ۴ و ۵ وارد مدار تولید گشت و ظرفیت به ۱۸۰ هزار تن در سال رسید و تعداد دیگهای تکنولوژی ۷۰ آمپر از ۲۸۰ دیگ به ۴۵۰ دیگ افزایش یافت.
پیش بینی می شود تولید سال ۹۸ این شرکت به ۱۹۲ هزار تن برسد
مدیر کارخانه با اشاره به راه اندازی تکنولوژی ۲۰۰ آمپر این کارخانه بعد از انقلاب اسلامی گفت: ۲۱۰ دیگ دیگر در این تکنولوژی در مدار تولید قرار گرفته است و پیشبینی میشود تولید سال ۹۸ این شرکت به ۱۹۲ هزار تن برسد.
بزرگترین کارخانه تولید آلومینیوم خاورمیانه در اراک تامین کننده نیمی از نیاز کشور به این محصول استراتژیک است.
اولین و بزرگترین کارخانه تولید آلومینیوم ایران و خاورمیانه توانسته با تولید ۱۸۰ هزار تن در سال ۴۸ درصد نیاز کشور را تامین کند.
شمش تی بار، شمش هزار پوندی، بیلت، اسلپ و آلیاژهای ریختهگری از جمله محصولات تولیدی این کارخانه است که پنج طرح توسعه را در چهار دهه انقلاب پشت سر گذاشته است.
۵ هزار کارگر و مهندس این کارخانه تلاش میکنند تا چرخ ۱۱ هزار واحد صنعتی کوچک و متوسط کشور درچرخش باشد و ۲۵۰ هزار نفر همچنان در شغل خود باقی بمانند.
سالانه تا ۳۵۰ هزار تن شمش آلومینیوم در سه کارخانه ایرالکو، هرمزال و المهدی تولید میشود.
۲۳ اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۱ بود که نخستین دیگهای آمریکایی روانه کارخانه تولید آلومنیوم ایران شد، دیگهای آلاینده که میزان مصرف انرژی بالا و راندمان پایین داشتند.
برچسب ها
ثبت نظر