محسن محمدي در گفتگو با مهر اظهار داشت: عمليات اجرايي اين پروژه پس از سه سال مطالعات اوليه و انجام بازديدهاي فني کارشناسان داخلي و خارجي، در زميني به مساحت ۳۶ هکتار در شهرک صنعتي خيرآباد اراک آغاز شده است.
وي هدف از اجراي اين طرح را ارتقاي تکنولوژي توليد، استفاده از فناوريهاي بهروز بهمنظور افزايش کيفي و کمي محصولات، کاهش هزينههاي توليد و کاهش آلايندگي عنوان کرد.
محمدي احداث مراکز آموزشي و تحقيقاتي براي تربيت کارشناسان حوزۀ صنعت آلومينيوم و ايجاد امکان حضور در عرصههاي بينالمللي ازطريق صادرات محصولات و نيز انتقال تکنولوژي در فرآيندهاي گوناگون صنعت اکستروژن و ريختهگري را از ديگر اهداف اين پروژة صنعتي برشمرد.
بهگفتة وي با اجراي اين طرح، زمينۀ اشتغال بيش از يکهزار نفر نيروي ساده و متخصص بهصورت مستقيم فراهم ميشود و سالانه بيش از ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات آلومينيومي توليد و روانۀ بازارهاي هدف داخلي و خارجي ميشود.
گفتني است استان مرکزي با دارابودن ۱۹ شهرک صنعتي و بيش از ۲۷۰۰ واحد صنعتي و توليدي در زمينههاي مختلف ازجمله صنايع آلومينيوم و ساير فلزات، نفت و گاز و پتروشيمي، ماشينسازي، لوازم ساختماني و ايزوگام، نساجي و صنايع غذايي، يکي از استانهاي صنعتي کشور محسوب ميشود.
ثبت نظر