Fa En سه شنبه 14 اسفند 1403 ساعت 20 و 47 دقیقه

اوکراین 50 میلیون دلار از مواد اولیه روسیه را مصادره کرد

اوكراين 50 ميليون دلار از مواد اوليه روسيه را مصادره كرد

باشگاه آلومینیوم: اوکراین مواد اولیه به ارزش 50.3 میلیون دلار از کشور روسیه را مصادره کرد. این مواد اولیه شامل آلومینا و بوکسیت بوده و منتسب به غول بزرگ آلومینیوم یعنی اولگ دریپاسکا است.

8 دقیقه

به گزارش باشگاه آلومینیوم، در اواخر ماه ژانویه 2025، سرویس امنیتی اوکراین (SBU) اعلام کرد که این تصمیم درحالی اتخاذ شده که طی دو سال گذشته بسیاری از محموله‌های ارسالی به اوکراین توسط روسیه بلوکه شده بود.

به‌گفته سرویس امنیتی اوکراین، 500 هزار تن بوکسیت و آلومینای انبارشده در واحد آلومینای میکلایف (Mykolaiva) وابسته به اولگ دریپاسکا به‌همراه بسیاری از واحدهای مرتبط با دریپاسکا مصادره شده است.

سرویس امنیتی اوکراین در سال 2023 اظهار داشت که اولگ دریپاسکا به‌واسطه سرمایه‌گذاری‌های خارجی که در اروپا داشته، با واسطه، موفق به سرمایه‌گذاری در بسیاری از شرکت‌های اوکراینی شده است که از آن جمله می‌توان به شرکت‌های مرتبط با آلومینا و بوکسیت و همچنین شرکت‌های تولیدکننده قطعات مورد استفاده در صنایع نظامی، سیستم رادار و موشک‌های بالستیک اشاره نمود.

لازم به‌ذکر است که علیرغم جایگاه ویژه‌ دریپاسکا در کرملین، وی همواره از ابتدای جنگ اوکراین و روسیه نسبت به این جنگ منتقد بوده است. با این وجود، سرویس امنیتی اوکراین تمامی تجارت دریپاسکا را زیر ذره‌بین قرار داده و هرجا که ردپایی از او بوده، مصادره شده است.

تعداد بازدید : 42

ثبت نظر

ارسال