آلومینیوم که در دهه گذشته به دلیل عرضه بالا از سوی چین برخلاف بیشتر کالاها از رونق جا ماند، اوایل امسال به همراه فلزات دیگری مانند مس، روی و سرب عملکرد قوی داشت.

">  آلومینیوم که در دهه گذشته به دلیل عرضه بالا از سوی چین برخلاف بیشتر کالاها از رونق جا ماند، اوایل امسال به همراه فلزات دیگری مانند مس، روی و سرب عملکرد قوی داشت.

">  آلومینیوم که در دهه گذشته به دلیل عرضه بالا از سوی چین برخلاف بیشتر کالاها از رونق جا ماند، اوایل امسال به همراه فلزات دیگری مانند مس، روی و سرب عملکرد قوی داشت.

">  آلومینیوم که در دهه گذشته به دلیل عرضه بالا از سوی چین برخلاف بیشتر کالاها از رونق جا ماند، اوایل امسال به همراه فلزات دیگری مانند مس، روی و سرب عملکرد قوی داشت.

">

آلومینیوم از فلزات دیگر جاماند

1394/02/29

 آلومینیوم که در دهه گذشته به دلیل عرضه بالا از سوی چین برخلاف بیشتر کالاها از رونق جا ماند، اوایل امسال به همراه فلزات دیگری مانند مس، روی و سرب عملکرد قوی داشت.

آلومینیوم از فلزات دیگر جاماند

اما از پنجم مارس که در بازار فلزات لندن به رکورد 1978 دلار در هر تن صعود کرد، قیمت پایه معاملات سه ماهه آلومینیوم 6.3 درصد کاهش داشته در حالیکه صعود کالاهای دیگر ادامه پیدا کرده است. بهای معاملات سه ماهه آلومینیوم در بازار فلزات لندن تا روز جمعه به 1853 دلار در هر تن رسید.

کاهش قیمت تولیدکنندگانی مانند شرکت یونایتد کامپانی روسال را که هفته گذشته درباره تغییر جدید در بازار جهانی این فلز هشدار داد، برآشفته است. یک عامل نگران کننده که در گزارش نتایج مالی سه ماهه این شرکت مورد اشاره قرار گرفت، افزایش صادرات آلومینیوم چین است. روند صادرات چین ماه جاری پس از اینکه این کشور مالیات بر صادرات 15 درصدی محصولات آلومینیوم را حذف کرد، تسریع شد.

در مقابل، افزایش عرضه باعث کاهش نرخهای اضافی شد که تولیدکنندگان می‌توانستند برای تحویل فوری آلومینیوم به مصرف کنندگان این فلز مانند شرکتهای کوکاکولا و فورد موتور دریافت کنند.

همچنین افزایش عرضه درست زمانی اتفاق افتاد که تاثیر تغییر مقررات بازار فلزات لندن به منظور رفع مشکلات انبارهای نگهداری آلومینیوم احساس می‌شود.

این بازار در سالهای اخیر از سوی کاربران آلومینیوم به دلیل مشکلاتی که خریداران برای دریافت آلومینیوم داشتند، تحت انتقاد سنگینی قرار گرفته بود. مشتریان گاهی تا دو سال برای تحویل سفارش خود ناچار بودند منتظر بمانند.

این وضعیت به نفع تولیدکنندگانی مانند آلکوا و روسال بودند زیرا می‌توانستند پول بیشتری برای تحویل فوری این فلز طلب کنند. صاحبان انبارها شامل گروه گولدمن ساش و گلنکور هم از هزینه بالای اجاره سود می‌بردند.

اما اکنون بازار فلزات لندن درصدد وادار کردن انبارها به تحویل سریعتر این فلز است. انتظار می‌رود مقررات جدید که از اول فوریه به اجرا درآمده اند، از ژوئن تاثیر ملموس‌تری داشته باشند.

طبق آمار شرکت مک کواری ریسرچ، در حال حاضر تحویل سفارشات در انبارها از 510 روز در پایان مارس به 474 روز در پایان آوریل کوتاه شده است. نرخ اضافی که در اروپا برای تحویل فوری آلومینیوم پرداخت می‌شد در اکتبر سال 2014 به 400 دلار در هر تن افزایش یافته بود اما اکنون به حدود 300 دلار در هر تن کاهش یافته است.

در این بین عرصه برای سود معامله گران از انبار کردن آلومینیوم و فروش آن برای یک مدت بعد در حال از میان رفتن است. اختلاف میان قیمت تحویل فوری و قیمت معاملات سه ماهه تا روز جمعه به 35.25 دلار در مقایسه با 42 دلار در سال گذشته رسید که تا حدودی به دلیل کمتر شدن ذخایر آلومینیوم است.

به گفته کارولین بین، اقتصاددان ارشد کالا در موسسه کپیتال اکونومیکس، اکنون انگیزه مالی کمتری برای بیرون نگه داشتن آلومینیوم از بازار وجود دارد زیرا نرخهای بالای اجاره بازار فلزات لندن و وضعیت کنونی بازار معاملات آتی به این معناست که سود کردن از آلومینیوم انبار شده دشوار است.

با اینهمه بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، آلومینیوم همچنان به شکل غیررسمی در انبارهای ارزانتری که در آسیا، آمریکا و اروپا هستند انبار می‌شود.

 

 

حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند

باشگاه آلومینیوم: نشست کمیسیون صنعت اتاق ایران با موضوع بررسی وضعیت عرضه و تقاضای آلومینیوم و با هدف تقویت همکاری میان تولیدکنندگان آلومینیوم و صنایع پایین‌دستی این حوزه برای حل مشکل عرضه آلومینیوم در بورس کالا، برگزار شد. فعالان صنعت آلومینیوم خواستار اصلاح سازوکار عرضه، بازنگری در اطلاعات بهین‌یاب و رفع موانع تامین مواد اولیه شدند.

مطالب بیشتر
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم