باشگاه آلومینیوم: پیشبینی و انجام تمهیدات لازم از سوی هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران برای تخصیص ارز و تامین مواد اولیه با خرید بیش از ۴۰۰ هزار تن پودر آلومینا و سایر مواد اولیه مورد نیاز کارخانه.
باشگاه آلومینیوم: بارگیری دومین مرحله از تجهیزات و قطعات فریم 6 مولد اضطراری شرکت آلومینیوم ایران از مبدا بندرعباس به محل پروژه در ایرالکو.
باشگاه آلومینیوم: با همکاری جدید میان شرکت گروه تولید گرافن و مرکز نوآوری باتری پیشرفت چشمگیر در توسعه باتریهای گرافن-آلومینیوم یون به دست میآید.
باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن روز دوشنبه 20 اسفند ماه (10 مارس) در حالی کار خود را آغاز کرد که فروش نقدی آلومینیوم در بورس 2715 دلار (تن) اعلام شد.
باشگاه آلومینیوم: محسن محمدی سهامدار عمده و عضو هیئت مدیره شرکت سهامی آلومینیوم ایران به همراه مهندس غفاری مدیر عامل شرکت کربن صنعت امیرکبیر، در کشور چین اقدام به مذاکره و رایزنی با مدیران و کارشناسان شرکتهای چینی فعال در صنعت آلومینیوم، در خصوص خرید تجهیزات و نیازمندی های پروژه بزرگ آندسازی شرکت آلومینیوم ایران (مجموعه کربن صنعت امیرکبیر ) نمودند.
باشگاه آلومینیوم: تولید شمش آلومینیوم کشور طی یازده ماه 1403، به بیش از 550 هزار تن رسید. در این مدت تولید بوکسیت و آلومینا با رشد همراه شد.
باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ 13 اسفندماه (3 مارس) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس 2623 دلار (تن) اعلام شد.
باشگاه آلومینیوم: مدیرعامل شرکت آلومینای ایران با تاکید بر اینکه حمایت مسئولان شهرستان و بزرگان منطقه نقش کلیدی در جذب سرمایهگذاران دارد، گفت: اگر این حمایتها نباشد، سرمایهگذاران تمایلی به ورود به این حوزه نخواهند داشت.
باشگاه آلومینیوم: دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، اعلام کرده است که بر واردات فولاد و آلومینیوم از کانادا ۲۵ درصد تعرفه اضافی اعمال خواهد کرد و به این ترتیب تنش تجاری با یکی از بزرگترین شرکای اقتصادی آمریکا را تشدید میکند.
باشگاه آلومینیوم: امروزه نقش و اهمیت بهرهگیری از تکنولوژیهای نوین در ساخت و تولید محصولات باکیفیت، بهینهسازی مصرف انرژی و مدیریت و کنترل هزینههای تولید بر کسی پوشیده نیست. این مسئله در صنعت آلومینیوم کشور که هزینههای سنگینی را برای تامین مواد اولیه و مصرفی متحمل میشود، اهمیت بسیاری دارد. شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو) که از جدیدترین سیستم جامع اتوماسیون کارخانهای و بهروزترین تجهیزات و ماشینآلات تولید استفاده میکند و دارای ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار محصول است، در حال حاضر مدرنترین و بزرگترین واحد تولید آلومینیوم کشور به شمار میآید. این شرکت با برنامهریزی برای کنترل مستمر فرایندهای تولید، سرمایهگذاری در پروژههای تحقیقاتی، مشارکت با شرکتهای دانشبنیان و ارتقای سطح مهارتهای منابع انسانی، در مسیر توسعه انتقال و توسعه فناوری حرکت میکند و از پیشتازان نوآوری و تحولات تکنولوژیکی در عرصه فناوری تولید آلومینیوم به شمار میآید.
باشگاه آلومینیوم: بخش معدن و صنایع معدنی کشور طی 10 ماهه 1403، بیش از 11.1 میلیارد دلار محصول صادر کرد.
باشگاه آلومینیوم: آغاز برخی طرحهای معدن و صنایع معدنی تعریفشده در برنامه هفتم
باشگاه آلومینیوم: بازار جهانی آلومینیوم در ۸ مارس ۲۰۲۵ در نقطهای حساس قرار گرفت. قیمتها در نوسان و تقاضا در بخشهای مختلف متفاوت بود و عوامل متعددی بر چشمانداز آینده این فلز حیاتی تاثیر میگذارند. با این حال، با توجه به رشد صنعت خودروهای الکتریکی و افزایش تقاضا در بخشهای دیگر، میتوان پیشبینی کرد که بازار جهانی آلومینیوم در سالهای آینده با رشد متوسطی همراه خواهد بود.
باشگاه آلومینیوم: انتشار خبر رفع بعضی از تحریمها علیه روسیه به بازار آلومینیوم سیگنال نزولی صادر کرد و قیمت آلومیینوم در معاملات آتی در دهه پایانی ماه فوریه به ۲۶۷۰ دلار به ازای هر تن کاهش یافت. درمقابل بلومبرگ مدعی است سیاستهای جدید چین سد راه کاهش قیمت آلومینیوم در سال ۲۰۲۵ خواهد شد.
باشگاه آلومینیوم: آلستر نیل، مدیر انجمن مواد معدنی حیاتی (CMI) گفت: زمانی ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولیدکننده آلومینیوم در جهان به شمار میرفت اما اکنون تنها ۱٫۲ درصد از سهم عرضه جهانی این فلز را به خود اختصاص داده است و بیشتر نیاز خود به این فلز استراتژیک را از طریق واردات از سایر کشورها، به ویژه از کانادا تامین میکند.
باشگاه آلومینیوم: اوکراین مواد اولیه به ارزش 50.3 میلیون دلار از کشور روسیه را مصادره کرد. این مواد اولیه شامل آلومینا و بوکسیت بوده و منتسب به غول بزرگ آلومینیوم یعنی اولگ دریپاسکا است.
باشگاه آلومینیوم: همانگونه که میدانیم صنعت تولید آلومینیوم اولیه ازجمله صنایعی در کشور است که از مزیت وفور ماده اولیه آن یعنی آلومینا بهرهمند نیست و مزیت اصلی آن تا چندی پیش برق و کارگر ارزان بوده است که با توجه به ناترازی انرژی و عدم توانایی نیروگاههای موجود تأمین برق نیز به چالشهای تولید این فلز اضافه شده است.
ازگروه موادمصنوعی است . Unplasticised poly vinyl
chloride(u.p.v.c)
این ماده که نخستین باردرسال 1912تولید آزمایشگاهی شد برپایه سنگ نمک ونفت تشکیل شده که طی فرآیندی شیمیایی وپس ازگذارازچندین مرحله به پودری سفید رنگ بدل می شود که پی وی سی نام دارد. پی وی سی در درآمدزایی ، یکی ازارزشمندترین فرآورده های شیمی به شمارمی رود.دردنیا بیش از50%پی وی سی تولیدشده درساختمان به کارمی رود.علاوه براین از پی وی سی به عنوان پلاستیک سخت برای کارت های نوار مغناطیسی ، صفحات گرامافون ، سیستم لوله کشی و کانال نیزاستفاده می شود . همچنین با اضافه کردن افزودنی هایی که اصلی ترین آنها فتالیت است می توان پی وی سی را نرمتروقابل انعطاف ترکرد، آنگونه که امروزه درصنایع پوشاک ولوازم خانگی مانند پرده ، روکش مبل، ساخت شلنگ، لوله نرم وتاشو درکف سازی ساختمان ها و رویه بام ها وعایق سازی کابل های برق استفاده می شود.درآتش سوزی ها ،سیم های روکش شده با پی وی سی، گازهیدروژن کلراید تولید می کنند که کلر به عنوان از بین برنده ی رادیکال های آزاد، منشا موادی که احتراق را به تعویق می اندازد. امروزه این ماده یکی ازمهم ترین مواد ترموپلاستیک است که دربسیاری ازرشته ها ی ساختمانی ، صنعت، کشاورزی و بسیاری ازطرح های زیربنایی از آبرسانی و شهرسازی گرفته تا هواپیماسازی کاربرد های گسترده دارد. افزودن مواد پایدار کننده مانند کلسیم موجب افزایش عمر و مقاومت پی وی سی در برابرعوامل فیزیکی محیطی و آب وهوایی دراقلیم های متفاوت جوی وثابت بودن رنگ دراثرگذشت زمان تابش نور خورشید می شود.
پرکننده ها(fillers): که مقاومت ،الاستیسیته،چروکیدگی و سایر خواص محصول نهایی را تحت تاثیرقرار می دهند.
روان سازها: که جهت کمک به جریان مواددرقالب،هنگام عملیات اکستروژن وهمچنین ایجادسطح صیقلی وشفاف درپروفیل تولیدشده به کاربرده میشوند.
تثبیت کننده های حرارتی ورنگی: مقاومت پروفیل را دربرابرحرارت افزایش داده وباعث جلوگیری ازآسیب دیدن درب و پنجره ها در مجاورت هوای آزاد و حرارت حاصل از تابش خورشید می شوند و همچنین ازتغییرات رنگ وخراب شدن پروفیل دربرابراشعه ی ماورابنفش جلوگیری می کند.
:Impact modifiersافزایش پروفیل تولیدی دربرابرضربه وانعطاف پذیری بیشترمیشود.دی اکسیدتیتانیوم که علاوه برتنظیم شفافیت رنگ پروفیل تولیدی موجب بازتابش پرتوهای ماورابنفش میشود.
در ایران اولین بار در اواخر دهه 50 واحد تولید پروفیل و ساخت درب و پنجره upvcحد فاصل شهرستان های بندرانزلی و رشت احداث گردید و در سال های بعد واحد های تولیدی دیگری احداث گردید.
درپنجره های معمولی ازبست های مکانیکی برای اتصال قطعات مختلف درب یا پنجره استفاده می شود وبه طورمعمول تعداد3عدد یا بیشترازورقه های فلزی برای اتصال به یکدیگر پیچ می شوند واگرحتی پیچ ها ازفولاد ضد زنگ باشند براثرایجاد واکنش گالوانیک پنجره ازهم پاشیده و یا از ریخت می افتد.درصورتیکه این مشکل درمحصولات پی وی سی وجود ندارد.پی وی سی ها به دلیل جوش خوردن و گداخته شدن با گرما و چسبیده شدن به یکدیگر با فشارقوی، دارای مقاومت بسیاری درمقایسه با بست های مکانیکی قابها هستند.
حدودآ درسال 1960 میلادی در اروپا آغاز گردید. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش هزینه تولید درب و پنجره چوبی،آهنی و آلمینیومی استفاده از درب و پنجره های upvc رونق روزافزون یافته است. سهولت ایجادتنوع در طرح و رنگ واستقامت فیزیکی و پایداری در برابر شرایط جوی متفاوت و همچنین قابل بازیافت بودن upvc به کار رفته ساخت این نوع درب و پنجره موجب تحولات عمده ای در این صنعت گردیده است.
مناسب دربرابرسرما وگرما
¨ کاهش دهنده مناسب شدت صوت
¨ مانع نفوذ گرد وغباروآلودگی های محیطی
¨ کاهش دهنده سرمایه گذاری اولیه و استهلاک سیستم گرمایشی درساختمان
¨ تنوع اشکال بازشو وشکل پذیری متناسب با معماری وفضای ساختمان
¨ صرفه جویی درمصرف انرژی تا40 درصد
¨ کاهش آلودگی صوتی
¨ کاهش آلودگی هوا
¨ کاهش هزینه تاسیسات سرمایشی وگرمایشی درساختمان
¨ درزگیری کامل
¨ تقویت مضاعف با استفاده ازپروفیل گا لوانیزه درداخل یوپی وی سی
¨ حفاظت ازمحیط زیست ازطریق بازیافت واستفاده درصنایع دیگر
¨ عدم نیازبه سرویس های مکرر(تعویض، رنگ آمیزی و...)
¨ غیرقابل اشتعال بودن
سبک بودن ، قدرت مکانیکی خوب، استحکام دربرابرساییدگی، ازامتیازهای مهم تکنیکی اند که پی وی سی را برای استفاده درساخت وسازمناسب می کند.
پی وی سی به راحتی بریده می شود، شکل می گیرد، جوش داده ومتصل می شود.
پی وی سی به سختی مشتعل می شود ووقتی عامل حرارت خاموش شود دیگرنمی سوزد.درمقایسه باجایگزین های پلاستیک معمولی، پی وی سی درشرایط جرقه واحتراق، شعله ورشدن و آزادکردن حرارت، نسبت به سایرموادکم خطرتراست .
¨ دارای مزیت های مهمی است وازنظرنشت کردن اسید، شعله ورشدن و تولید دود کم خطر وضدآتش است.
¨ پی وی سی دربرابرتغییررنگ، فسادشیمیایی، پوسیدگی، ضربه و ساییدگی مقاوم است .ازاین رو به خاطرطول عمرزیاد، درمیان تولیداتی که درمحیط های بیرونی کاربرددارند، انتخاب خوبی به شمارمی رود.درحقیقت برای کاربردهای طولانی ومیان مدت درساخت وساز،85%استفاده ازمحصولات پی وی سی گزارش می شودوبیش از75%لوله های پی وی سی بیش از40سال وباعمربالقوه تاحدود100سال دوام خواهندداشت.درموارددیگرنظیرپروفیل پنجره وروکش های کابل ها مطالعات نشان می دهدکه بیش از60% آنها بیش از40سال عمرخواهندداشت.
¨ پی وی سی درچرخه حیات درمقایسه با سایرمصالح به کاررفته درساخت وسازمطلوب دیده شده است. میزان انرژی صرف شده ومیزان استفاده از ذخایر برای تولید و تبدیل آن به محصول تمام شده، در مقایسه با سایرمصالح پایین است.
¨ به عنوان ترموپلاستیک، پی وی سی رامی توان به صورت جداگانه و یا مخلوط با سایر پلاستیک ها بازیافت کرد.
تولیدات ساختمانی پی وی سی درمقایسه بابتن وآهن وفولادسبک ترند وبه مراتب کم ترازآنها به سوخت نیازدارند، مقاوم اند ودرصورت لزوم می توان پی درپی آنها را تعویض کرد وعایق حرارتی بودن پنجره ها به صرفه جویی انرژی درساختمان کمک می کند.
جریان برق ازپی وی سی عبورنمی کند وبه همین دلیل ماده خوبی
¨ برای روکش کابل هابه شمارمیرود.
ویژگی های فیزیکی پی وی سی باعث میشوددرطراحی محصول جدیدوپیداکردن راه حل،ازپی وی سی به جای ماده جایگزین بامرمت کننده استفاده شود.پی وی سی برای داربسشت بیلبوردها، ووسایل طراحی داخلی، چارچوب پنجره ها،سیستم آب رسانی ، روکش کابل ها و...کاربرددارد.
برچسب ها
ثبت نظر